Minimalistische huidverzorging van Likami

Zo creëer je een minimalistische huidroutine.

Weg met de overload aan keuzes, onze focus ligt bij de essentie en een routine aangepast aan hoe je huid aanvoelt op dit welbepaalde moment. Duik in de wereld van slow skincare en het vereenvoudigen van je beauty routine.

Deze filosofie ontdekte ik bij Likami, hun “Ijslandse” slow skincare achtergrond belichaamt het toppunt van eenvoud. 4-stappen, waarbij ze werken met hoogwaardige botanische ingrediënten in combinatie met het creëren van heerlijk geurende natuurlijke huidverzorgingsproducten.

Een unieke mix van vier bioactieve, natuurlijke superfoods (Quadri Gold Complex ®) harmoniseert elk huidtype & stimuleert daarbij het natuurlijke genezingsproces van iedere huid. Hierdoor maakt het gewoon niet uit of je een droge, eerder een vette huid of dat je gewoon wat extra voeding aan je routine wilt toevoegen.

Cleansing milk:

Deze milde (ph-neutrale) reinigende melk is geschikt voor ieder huidtype. De melkachtige emulsie reinigt diep in de poriën zonder de beschermende hydro-lipidenmantel aan te tasten. Wil je een satijnzachte, schone huid die stralend en gehydrateerd is, dan is dit je perfecte match.

Facial toner:

Deze verfrissende mist met aloë vera, extracten van salie, grote klit, Sint-Janskruid en oranjebloesemwater heeft een vochtvasthoudend effect en helpt de huid hydrateren. Daarbij is het de ideale start om je dag in te zetten.

intensif serum

Creëert met hun zeldzame plantaardige oliën een uitstekende cel bescherming en hydratatie. Bij dagelijks gebruik behandelt het bovendien ook huidschade wat resulteert in een egale stralende huid.

Facial hydrating cream:

Verschillende natuurlijke ingrediënten zoals duizendblad en macadamia olie in combinatie met het Quadri Gold Complex, rijk aan vitamines, mineralen en antioxidanten geven een rijkelijk comfort aan je huid, verbeteren de huidkwaliteit en werken verstevigend.

Ontdek je graag de voordelen van een minimalistische huidverzorgingsroutine, Met enkel 4 natuurlijke producten voed Likami de huid op een meer effectievere manier. Waarbij alle ingrediënten die ze gebruiken ethisch zijn geproduceerd en zelfs navullingen aanbieden van sommige producten.