Treat yourself. ontdek het plezier van plant-based skincare.

Green Beauty Atelier

Ontdek je het plezier van me-time en een gezonde kijk op duurzame huidverzorging, niet alleen gaan we dieper in op essentiële voedingsstoffen maar krijg je de juiste tools om je huid zo natuurlijk mogelijk te laten functioneren.

Wat mag je verwachten:

> Het plezier van me-time betekent niet zomaar even tot rust komen, mij brengt het evenwicht, nieuwe energie en geeft het me de juiste tools om weer in contact te komen met wie ik ben en wat mijn lichaam op dit moment nodig heeft.

>Tijdens deze workshop (+-75min.) maak je kennis met de filosofie van illuri, duurzame huidverzorgende merken en leer je aan de hand van kleine tips en tricks je huid te ondersteunen met de juiste antioxidanten, vitaminen, essentiële voedingsmiddelen en ze daarbij te beschermen tegen alle stress en negatieve invloeden van buitenaf.

green beauty atelier ILLURI
Happiness is a collection of joyful experiences.

Get together and have some fun!

Organiseer je graag zelf een workshop of ben je op zoek naar een inspirerende activiteit en dat samen met je vriendinnen, familie of collega’s? Geen stress, Dat kan! Ga mee achter de schermen van de cosmeticawereld in ons green beauty atelier. Deze privé-workshop van 4 t/m 10 personen waar je alle ins and outs over natuurlijke huidverzorging leert! 

01.

Maak je kennis met onze filosofie, het product gamma en ontdek het plezier van me-time en een gezonde kijk op duurzame huidverzorging,

02.

Samen ontdek je de leukste beauty hacks, tips, trics en gaan jullie aan de slag met het ‘Green beauty 4-step program’ met gebruik van alle producten en de bijhorende accessoires.

illuri pop up store
Welcome in the pop-up store.

it’s the pleasure of organic luxury

Na het plezier van de online beautystore neem ik jullie heel graag mee naar onze eerste pop up locatie! Tot en met woensdag 29 juni vind je ons bij annemuze in kontich.

Ontdek doorlopend van dinsdag t/m zaterdag, onze natuurlijke merken Likami & Nuori. Wens je liever persoonlijk advies over duurzame huidverzorging en de fijnste geschenken, dat kan! Maak hier je afspraak.

🎯 illuri pop-up store
Mechelsesteenweg 52
2550 kontich

volg illuri_skincare op sociale media of schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief.

Enjoy your valuable waste of time!

Onze merken

Voor illuri kies ik bewust voor een nieuwe generatie pure ingrediënten, producten met zichtbare resultaten. Het is een collectie van traditie, verhalen en heel veel passie voor huidverzorging.

Om die reden werk ik alleen met merken die hun producten produceren in kleine oplages en zich zo op de meest zuivere formules concentreren.

elke goossens founder illuri skincare sociale media

Hi, This is me.

Organic Beauty lover, mama van 2 maar vooral een Soulful maar perfectionistische ondernemer. Heerlijk maar niet altijd even makkelijk…

Het plezier van me-time betekent niet zomaar even tot rust komen, mij brengt het evenwicht, nieuwe energie en geeft het me de juiste tools om weer in contact te komen met wie ik ben en wat mijn lichaam op dit moment nodig heeft.

Veel liefs, Elke