huidverzorgende merken met alleen het beste uit de natuur

Geef je huid de uitstraling die ze verdient.

Onze huid, je grootste orgaan. Weerspiegelt alles wat zich binnenin afspeelt. Creëer je nieuwe routine met alleen het beste uit de natuur. Ieder merk is uniek, heeft een eigen filosofie en is zorgvuldig uitgekozen op basis van hun puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit.

Mijn focus ligt op kwaliteitsvolle huidverzorgende producten verrijkt met geconcentreerde vitamines en sterke actieve ingrediënten die iedere huid onmiddellijk boosten, herstellen maar tegelijkertijd beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

illuri- merken - huidverzorgende merken
Superfood for Your skin

Líkami

Líkami een heel fijn, luxueus & eco-friendly assortiment natuurlijke huid verzorgende producten met pure, krachtige ingrediënten, variërend van botanische wilde kruiden tot natuurlijke oliën, samengebracht in eerlijke recepten.

Deze superfoods zijn bijzonder rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen uw huid. Het maakt van Líkami de ultieme partner in de dagelijkse huidverzorgingsroutine van zowel vrouwen als mannen.

huidverzorgende merken
The Power of freshness

Nuori

Nuori introduceert een nieuwe generatie huidverzorgende producten 100% doeltreffendheid voor de meest veeleisende klanten van vandaag.

Deze bewuste “freshness” keuze stelt ze in staat 100% natuurlijke producten te creëren, volledig vrij van synthetische toevoegingen die de houdbaarheid van de producten kunstmatig verlengen. Alle producten worden verrijkt met actieve stoffen waaronder vitamines, aminozuren, essentiële oliën en plantenextracten voor een aangename milde, natuurlijke geur. Vrij van parabenen, minerale olie, petrolatums, siliconen en sulfaten.

Om te garanderen dat alle Nuori-producten de meest zuivere op de markt zijn, worden de producten om de 10 tot 12 weken ontwikkeld in kleine partijen, Dit garandeert ook een optimale doeltreffendheid, daar de actieve ingrediënten niet worden verzwakt en afgebroken. Welkom bij een nieuwe kijk op puurheid in de beauty industrie. 

illuri huidverzorgende merken
Why settle for Beta Beauty

Alpha-H

Alpha-H is een cosmeceutisch merk dat zich specifiek richt op huidverbetering, ieder product heeft bewust een lage pH waarde waardoor de huidcellen zich uit hun ‘comfort zone’ bevinden, hard aan het werk gaan om alle actieve stoffen daadwerkelijk in de dieper gelegen huidlagen te brengen en de huid op cellulair niveau te laten werken.

Alles wordt duurzaam gemaakt aan de Gold Coast van Australië. Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij het merk voorop. Synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen worden vermeden en er wordt steeds gewerkt met de meest zuivere formules uit natuurlijke antioxidant rijke ingrediënten vrij van: parabenen, sulfaten SLS en SLES, minerale oliën, formaldehyden, koolteer, triclosan en vele andere twijfelachtige ingrediënten.

De kracht van het merk zit in de combinatie van hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en actieve natuurlijke stoffen uit vitamine A, B, C en E.

LVG 8031 Tingewomendagcremeintense oogcontour serum ophoutenbord groen 1 scaled
Inspired by Nature, proven by Science.

Tinge

Tinge is een Belgisch merk dat natuurlijke huid verzorgende producten ontwikkelt. Dit steeds met de grootste zorg en hoogste graad van werkzaamheid. Geïnspireerd door de kracht van de natuur en bewezen door de wetenschap. Kortom alleen het allerbeste is goed genoeg.

Cruciaal in hun filosofie is de zorgvuldige ontginning en selectie van al hun actieve ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt, dragen allemaal een of meerdere internationale certificaten die hun duurzaam karakter staven (COSMOS, Ecocert en/of NaTrue). Bovendien leggen ze een korte weg af, wat uiteraard goed is voor de ecologische voetafdruk.

Het team achter Tinge investeert dagdagelijks zeer veel tijd en moeite in research en hun formulering. Dit is de enige manier om tot 100% efficiënte huid verzorgende producten te komen. Het doel is altijd om zoveel mogelijk plantaardige bestanddelen te gebruiken. Deze plantenextracten zijn levende organismen en ze functioneren op een vergelijkbare manier als onze huid. Daarom zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met de meest gevoelige huiden.

mesoestetic antiaging IG POST 6
The Next level of Beauty

Mesoestetic

Mesoestetic® Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium in esthetische en farmaceutische geneeskunde.

Het hoofdkantoor in Barcelona ontwikkelt, produceert en verkoopt Mesoestetic® uiterst effectieve behandelingen die worden ondersteund door wetenschappelijke studies. De productie- en controleprocessen van Mesoestetic® gebeurt in eigen handen en voldoen steeds aan de strengste medische ISO-normen van de farmaceutische industrie op het gebied van veiligheid en effectiviteit.

Dankzij de doeltreffendheid van haar cosmeceutische-, medische- en neutraceutische producten, hun meer dan 36 jaar ervaring en ook het vertrouwen van talloze cosmetica- professionals, huidterapeuten en artsen over de hele wereld, heeft Mesoestetic® een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van huidverbeterde- en huidsverjongende oplossingen.