Van soulful moments tot all-natural skincare

Creëer ruimte in je hoofd om tot rust te komen.

Onze collectie bestaat uit  prachtig handgemaakte Beauty en lifestyle producten. Van natuurlijke huidverzorging tot slow-living essentials, ieder item gaat over hoe je je leven leeft, hoe je je verbindt met de wereld en hoe je je lichaam voedt – van binnen en van buiten. 

Het zijn nieuwe ervaringen op weg naar een bewuste manier van leven. Hiermee draag je niet alleen een steentje bij aan een meer bewuste manier van leven maar creëer je iedere dag kleine momenten van rust, die je verplichten om met dat stapje terug, met meer energie vooruit te gaan.

We werken samen met merken over de hele wereld en combineren tijdloos design met traditionele vaardigheden en natuurlijke materialen. Of het nu gaat om de bijzondere stijl van de makers, het karakter van het product of de inspiratie achter de oorsprong, er is altijd meer te vertellen dan op het eerste zicht lijkt.

Elk product heeft haar eigen verhaal…

illuri- merken - huidverzorgende merken
Superfood for Your skin

Líkami

Líkami een heel fijn, luxueus & eco-friendly assortiment natuurlijke huid verzorgende producten met pure, krachtige ingrediënten, variërend van botanische wilde kruiden tot natuurlijke oliën, samengebracht in eerlijke recepten.

Deze superfoods zijn bijzonder rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen uw huid. Het maakt van Líkami de ultieme partner in de dagelijkse huidverzorgingsroutine van zowel vrouwen als mannen.

huidverzorgende merken
The Power of freshness

Nuori

Nuori introduceert een nieuwe generatie huidverzorgende producten 100% doeltreffendheid voor de meest veeleisende klanten van vandaag.

Deze bewuste “freshness” keuze stelt ze in staat 100% natuurlijke producten te creëren, volledig vrij van synthetische toevoegingen die de houdbaarheid van de producten kunstmatig verlengen. Alle producten worden verrijkt met actieve stoffen waaronder vitamines, aminozuren, essentiële oliën en plantenextracten voor een aangename milde, natuurlijke geur. Vrij van parabenen, minerale olie, petrolatums, siliconen en sulfaten.

Om te garanderen dat alle Nuori-producten de meest zuivere op de markt zijn, worden de producten om de 10 tot 12 weken ontwikkeld in kleine partijen, Dit garandeert ook een optimale doeltreffendheid, daar de actieve ingrediënten niet worden verzwakt en afgebroken. Welkom bij een nieuwe kijk op puurheid in de beauty industrie. 

Monk and anna slow-living collectie
They just make products we love.

Monk and Anna

Geïnspireerd door Japan, de natuur en mode creëren ze een minimalistische maar esthetische wereld vol producten in de zachtste aardetinten en met de fijnste texturen. Zo bieden ze elke keer weer kleine collecties van prachtige goederen, ontworpen met veel zorg en afgewerkt met de allerkleinste details. 

Nieuwe collecties beginnen altijd met het onderzoek naar een nieuw verhaal, nieuwe texturen en het juiste kleurenpalet. Nadien worden de creatieve geesten vrijgelaten en laten de ontwerpers zich inspireren door het dagelijkse leven en slow living.

Zo blijven de producten van Monk & Anna altijd spannend, levendig & groeit het merk samen met hun creatieve team stap voor stap in het leven van hun klanten…

mighty mint, natuurlijke zeep
WHERE SCIENCE meet ART.

Azur

Geïnspireerd door de prachtige Côte d’ Azur, met een passie voor zowel de huid als het milieu. Boordevol ingrediënten die je kan uitspreken en geuren waarvan je alleen maar kan genieten. 

Alle body bars zijn 100% natuurlijk, handgemaakt op ambachtelijke wijze. unieke combinaties van etherische oliën, boordevol voedende boters. Vrij van synthetische stoffen of microplastics & niets op basis van alcohol.⁠ Unieke combinaties en voor ieder wat wils.

illuri huidverzorgende merken
Why settle for Beta Beauty

Alpha-H

Alpha-H is een cosmeceutisch merk dat zich specifiek richt op huidverbetering, ieder product heeft bewust een lage pH waarde waardoor de huidcellen zich uit hun ‘comfort zone’ bevinden, hard aan het werk gaan om alle actieve stoffen daadwerkelijk in de dieper gelegen huidlagen te brengen en de huid op cellulair niveau te laten werken.

Alles wordt duurzaam gemaakt aan de Gold Coast van Australië. Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan bij het merk voorop. Synthetische ingrediënten, parfums of vulstoffen worden vermeden en er wordt steeds gewerkt met de meest zuivere formules uit natuurlijke antioxidant rijke ingrediënten vrij van: parabenen, sulfaten SLS en SLES, minerale oliën, formaldehyden, koolteer, triclosan en vele andere twijfelachtige ingrediënten.

De kracht van het merk zit in de combinatie van hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en actieve natuurlijke stoffen uit vitamine A, B, C en E.

LVG 8031 Tingewomendagcremeintense oogcontour serum ophoutenbord groen 1 scaled
Inspired by Nature, proven by Science.

Tinge

Tinge is een Belgisch merk dat natuurlijke huid verzorgende producten ontwikkelt. Dit steeds met de grootste zorg en hoogste graad van werkzaamheid. Geïnspireerd door de kracht van de natuur en bewezen door de wetenschap. Kortom alleen het allerbeste is goed genoeg.

Cruciaal in hun filosofie is de zorgvuldige ontginning en selectie van al hun actieve ingrediënten. De natuurlijke grondstoffen die worden gebruikt, dragen allemaal een of meerdere internationale certificaten die hun duurzaam karakter staven (COSMOS, Ecocert en/of NaTrue). Bovendien leggen ze een korte weg af, wat uiteraard goed is voor de ecologische voetafdruk.

Het team achter Tinge investeert dagdagelijks zeer veel tijd en moeite in research en hun formulering. Dit is de enige manier om tot 100% efficiënte huid verzorgende producten te komen. Het doel is altijd om zoveel mogelijk plantaardige bestanddelen te gebruiken. Deze plantenextracten zijn levende organismen en ze functioneren op een vergelijkbare manier als onze huid. Daarom zijn de producten ook zeer geschikt voor mensen met de meest gevoelige huiden.