illuri, the beauty of simplicity.

Natural skincare & Plant-based beauty.

Kleine momenten van rust, puur, duurzaam en liefde voor jezelf. Ontdek de fijnste collectie natuurlijke, vegan & cruelty free huidverzorgende producten gaande van natuurlijke deodorant, lichaamsverzorging zonder chemische additieven tot huid-herstellende serums op basis van passievrucht samen met producten voor de meest gevoelige- , acne-, droge huid, alles voor anti-ageing en nog meer!

eigenaar illuri

“Als je iemand vraagt wat hun grootste wens is dan antwoordt de meerderheid; gezond oud worden. De meeste zijn zich bewust van de schadelijke effecten van chemische stoffen en gifstoffen in voeding en maken steeds bewuster een gezondere keuze. We kopen meer en meer biologisch en lezen vaker de labels maar als we onze gezondheid en welzijn écht willen verbeteren en ons lichaam willen ondersteunen zou dit voor huidverzorging en cosmetica niet anders mogen zijn.”

Mijn doel is om het voor jou, als consument, zo makkelijk mogelijk te maken, de beste keuzes te maken voor je huid en het milieu. Ik hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze als collectie heb samengesteld.”

Ontdek onze Natural skincare collecties

natuurlijke huidverzorging
Natuurlijke gezichtsverzorging
illuri geschenken
Geschenken
lichaamsverzorging illuri
Lichaam
natuurlijke producten zwangerschap
Zwangerschap
Cosmetica voor heren
Heren
zonbescherming
Zon

Waarom zou je voor natuurlijke producten gaan?

Alles wat jij eet en smeert heeft impact op het vermogen van het lichaam om zichzelf te reguleren, aan te passen, herstellen en gezond te blijven. De meeste mensen zijn zich bewust van de schadelijke effecten van chemische stoffen en gifstoffen in voeding en maken hierin steeds bewuster een keuze. Men koopt sommige producten biologisch en leest vaker de labels van voedingsmiddelen. Als we onze gezondheid en welzijn écht willen verbeteren en ons lichaam willen onderhouden zou dit voor huidverzorging en cosmetica niet anders moeten zijn.

illuri huidverbetering DNA edited

Nuori “clean beauty” concept is verrijkt met natuurlijk vitaminen, essentiële vetzuren en aminozuren. Zo zorgt het voor een betere affiniteit en een gezonde huid van binnenuit.

huidverzorgende merken

Met Likami, ontdek je het plezier van botanische ingrediënten op je huid, van wilde kruiden tot natuurlijke oliën geven ze je alles wat je nodig hebt voor een pure duurzame huidverzorging.

alpha-h skincare

Alpha-H is een cosmeceutisch merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. De kracht van het merk zit in de ingrediënten met hogere % glycol-, retinol & hyaluronzuur,  

Start nu met je nieuwe beauty routine.

Ontdek hieronder mijn favoriete producten volgens de behoefte van je huid. Kies uit heerlijke reinigingsproducten, verzorgende gezichtscrèmes en verfrissende cleansers. Alle producten zijn puur, vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, sulfaten, synthetisch parfum en kleurstoffen. En ze ruiken ook nog eens goddelijk!

Template huidtype 2
template huidtype 1
Template huidtype 3 2
Template huidtype 4
Template huidtype 5
Toch niet helemaal zeker, laat mij je even helpen.

Door te investeren in veilige producten, respecteer je niet alleen onze planeet maar gebruik je deze ook om een verandering in de wereld teweeg te brengen en moedig je de grote bedrijven aan om bewuster met hun productieprocessen om te gaan. Heerlijk toch.

Heb je een vraag over onze merken, één van onze producten, een huidprobleem of blijft het lastig om te beginnen met een meer “groenere” routine. Dat kan! Maak hieronder je afspraak en ontdek samen d.m.v. een uitgebreide vragenlijst wat je huid nodig heeft.

Huidverzorging met enkel het beste uit de natuur.

Meer en meer ben ik overtuigd dat een gezonde huid meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk. Mijn doel is voor jou, als consument, je keuze voor natuurlijke ingrediënten en 100% veilige, allergeenvrije producten zo makkelijk mogelijk te maken & hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze als collectie heb samengesteld.

Illuri clean premium beautystore
illuri - over ons -premium - huidverzorging
green beauty ecochic likami

Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself…

Kleine momenten van rust, creëren een grote impact op je huid. Met Illuri ontstond er een nieuwe plek die zich niet beperkt tot huidverzorging alleen. Alle keuzes die je maakt op het gebied van je levensstijl zijn zichtbaar op je gezicht en lichaam. Je huid reageert op wat je eet, smeert, hoe je beweegt en zelfs hoeveel je slaapt. Stap voor stap op weg naar een gezondere huidverzorging en een stressvrije levensstijl.

  • Ben je ook overtuigd dat huidverzorging om kwaliteit moet gaan.
  • Stress, rush, volle agenda! Creëer dagelijks je FEEL-GOOD moment op weg naar een nieuwe duurzame bewuste manier van leven?
  • Vind je het ook moeilijk om het bos door te bomen te zien in de wereld van beauty en cosmetica? Dat product kopen is 1 ding, maar weet je ook hoe het te gebruiken en/of het weldegelijk je huid ondersteunt? 

Deze natural beauty’s gingen je alvast voor.

.

Nuori keer op keer, niets anders meer

Het zijn niet zomaar wat producten, ik voel ze werken wanneer ik ze aanbreng: dringen meteen goed door in de huid, hydrateren en geven mijn huid een verbazingwekkende egalisatie. Ik heb andere producten geprobeerd, maar ik kom toch steeds weer terug bij deze.

– Lisa –

.

Zalig die 2 momenten van rust

De geur van de producten wordt nu voor mij geassocieerd met een zen momentje.

Door ze te gebruiken ben ik al zeker van mijn 2 Me-time momenten per dag dus daarvoor alleen al dank je wel!

– Britt –

.

Love the glow!!

Na mijn gesprek met Elke, gebruik ik de intensive hydrating cream nu een aantal weken. Iedere ochtend voelt mijn huid zijdezacht en heeft een heerlijke gloed. Zo blij dat ik deze fijne crème heb! Ik raad deze producten ten zeerste aan bij mensen die een probleemhuid hebben!

– Emily –

Volg ons op instagram voor meer inspiratie
Kopie van illuri behind the scene Instagram Post 2
illuri organic luxury store quote
beauty illuri skincare natuurlijke huidverzorging
illuri qoutes the secret of your daily habits
illuri mijn verhaal but first coffee