illuri, the beauty of simplicity.

Waarom voor natuurlijke producten gaan?

Alles wat je eet en smeert heeft impact op je lichaam om te herstellen. Steeds vaker zijn we ons bewust over het effect van chemische stoffen in onze voeding. We kopen biologisch en lezen vaker de labels op verpakkingen en maken steeds vaker gezondere keuzes. Maar willen we onze gezondheid en welzijn écht verbeteren, ons lichaam gezond houden zou dit voor huidverzorging en cosmetica niet anders moeten zijn.

Ontdek onze collectie natuurlijke, vegan- & cruelty free huidverzorging. Je vindt hier natuurlijke deodoranten, lichaamsverzorging zonder chemische additieven tot huid-herstellende serums voor de meest gevoelige huiden en nog meer!

selfcare huidverzorging body

Skip the filter, feel the confidence.

Wist je dat…

40% van onze huidkwaliteit gebaseerd is op je levensstijl en hoe je omgaat met je lichaam.

Natuurlijke schoonheid komt vanuit jezelf, start bij de juiste mindset en ontstaat wanneer je je huid optimaal ondersteunt en verzorgt.

Veel makkelijker dan je wel zou denken! Alles wat je nodig hebt is een nieuw begrip van hoe je lichaam werkt, gewoontes die je in je dagelijks leven kan opnemen. Ga hier aan de slag met een groenere beautyroutine want een gezonde huid doet veel meer dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk.

Ontdek onze Natural skincare collectie

“Goed voor je huid, de planeet & voor iedereen om ons heen.”

illuri huidverbetering DNA edited

Nuori “clean beauty” concept is verrijkt met natuurlijk vitaminen, essentiële vetzuren en aminozuren. Zo zorgt het voor een betere affiniteit en een gezonde huid van binnenuit.

huidverzorgende merken

Met Likami, ontdek je het plezier van botanische ingrediënten op je huid. Van wilde kruiden tot natuurlijke oliën geven ze je alles wat je nodig hebt voor een pure duurzame huidverzorging.

alpha-h skincare

Alpha-H is een cosmeceutisch merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. De kracht van het merk zit in de ingrediënten met hogere % glycol-, retinol & hyaluronzuur,  

Start nu met je nieuwe beauty routine.

Ontdek mijn favoriete producten volgens de behoefte van je huid. vrij van dierlijke ingrediënten, parabenen, sulfaten, synthetisch geur- (parfum) en kleurstoffen.

Template huidtype 2
template huidtype 1
Template huidtype 3 2
Template huidtype 4
Template huidtype 5
Toch niet helemaal zeker, laat mij je even helpen.

Door te investeren in veilige producten, respecteer je niet alleen onze planeet maar gebruik je deze ook om een verandering in de wereld teweeg te brengen en moedig je de grote bedrijven aan om bewuster met hun productieprocessen om te gaan. Heerlijk toch.

Heb je een vraag over onze merken, één van onze producten, een huidprobleem of blijft het lastig om te beginnen met een meer “groenere” routine. Dat kan! Maak hieronder je afspraak en ontdek samen d.m.v. een uitgebreide vragenlijst wat je huid nodig heeft.

Ontdek meer in onze blogberichten

illuri zonbescherming in de lente
Na de winter van de voorbije maanden is de lente eindelijk daar en haar 1ste zonnestralen onweerstaanbaar. Wat betekent die eerste zon nu voor je huid? En bestaat slim zonnen? Lees verder…

Een gezonde huid- illuri - blog
Geef je huid de uitstraling die ze verdient! Met deze 4 huidverzorgende stappen creëer je een energieke en gezonde huid. Lees verder….
beauty blog
Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Goede resultaten komen wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoeftes & noden van je huid. Lees verder….

“Heerlijk genieten van de eerste zon.”

Reviews van onze klanten💞

Deze natural beauty’s gingen je voor.

01.

Niets anders meer

Het zijn niet zomaar wat producten, je voelt ze werken, dringen meteen goed in, hydrateren en geven mijn huid een verbazingwekkende egalisatie.

Ik heb al heel wat producten getest maar ik kom toch steeds weer terug bij deze.

– Lisa –

02.

Zalig, Die 2 momenten van rust

De geur van de producten wordt nu al voor mij geassocieerd met mijn dagelijks zen momentje.

Nu ik ze gebruik, ben ik al zeker van 2 rust momenten per dag en daarvoor alleen al een grote dank je wel!

– Britt –

03.

Love the glow!!

Na mijn gesprek met Elke, gebruik ik nu een aantal weken de intensive hydrating cream van Likami.

Zo blij dat ik deze fijne crème heb! Ik raad ze heel graag aan bij iedereen die een probleemhuid heeft!

– Emily –

Volg ons op instagram voor meer inspiratie
Kopie van illuri behind the scene Instagram Post 2
illuri organic luxury store quote
beauty illuri skincare natuurlijke huidverzorging
illuri qoutes the secret of your daily habits
illuri mijn verhaal but first coffee