Soulful moments & all-natural skincare

20210903 140226
Screenshot 20220715 153314 Instagram
green beauty ecochic likami

Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself…

Kleine momenten van rust, creëren een grote impact op je lichaam. Ieder product in onze collectie komt met een eigen verhaal, persoonlijkheid en vormen samen een minimalistische maar esthetische wereld gevuld met duurzame luxueuze producten. Geïnspireerd door de natuur, het dagelijkse leven en authentiek vakmanschap in het algemeen.

eigenaar illuri
Elke, Het gezicht achter illuri

Mama van 2 maar vooral een soulful & perfectionistische ondernemer. Heerlijk, maar niet altijd even makkelijk… Mijn trigger naar rust, pure ingrediënten en “Clean beauty” kwam er n.a.v. mijn ivf trajecten, de hoge dosis hormonen en lichamelijke vermoeidheid zorgde ervoor dat m’n lichaam pijlsnel veranderde in negatieve zin. Zo werd ik verplicht om mezelf van binnenuit te ondersteunen met de juiste vitaminen, essentiële voedingsmiddelen en me te beschermen tegen stress en negatieve invloeden van buitenaf.

Nu jaren later ben ik meer en meer overtuigd dat een gezond lichaam meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk.

Illuri betekent aandacht voor jezelf, je omgeving en alles wat rond je gebeurt. Het zijn die kleine momenten van rust, het genieten van eenvoudige dingen en het leven rondom jou mooier, zinvoller en specialer maken. Het is die kop koffie drinken zonder te scrollen, het plezier van natuurlijke huidverzorging, het zijn de fijnste geschenken om te geven maar vooral de rust dat soulful living met zich meebrengt.

Kortom, Illuri is genieten van het leven, tijd voor jezelf en het plezier van “organic luxury.

Ontdek de volledige collectie 🤍

01.

de fijnste geschenken

In een wereld met al zoveel mooie dingen, creëren we geschenken waar we zelf van houden. Geïnspireerd op het dagelijks leven afgewerkt met de allerkleinste detail.

02.

slow living

Met meer bewustzijn door het dagelijkse leven navigeren. Bewuster consumeren en je triggeren om langzamer te leven, dus zoek vooral wat voor jou het beste werkt en jou de nodige rust biedt.

03.

all-natural skincare

Subtiel, fris zijdezacht. Minimalistische huid verzorging boordevol ingrediënten van 100% natuurlijke origine verrijkt met essentiële vetzuren en volledig vrij van synthetische toevoegingen.

Onze merken

Ieder merk binnen de collectie wordt persoonlijk getest op puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit.

Zo kozen we steeds weer voor bijzondere beauty- & lifestyle labels, voor een mooie combinatie internationale – en kleine, fijne niche merken.

skincare - lifestyle - beauty - alpha-h

Mijn persoonlijk note

Online maar toch heel dichtbij. Altijd open voor vragen, dankbaar voor iedere feedback en zelfs voor gewoon een simpele hallo…

Illuri is geboren uit het idee dat “soulful living” niet alleen een levensstijl is… het is een manier van leven. Het is ruimte creëren voor bewust leven en winkelen.

Soulful moments & all-natural skincare.

Kleine momenten van rust met de grootste impact op je lichaam.

Laat je inspireren door de natuur, geniet van niet-toxische huidverzorging, ontdek de fijnste collectie geschenken & duurzame slow living accessoires maar vooral creëer tijd en liefde voor jezelf.