Ontdek het plezier van natuurlijke cosmetica en kleine waardevolle Feel-good momenten voor je huid.

Mijn persoonlijke zoektocht doorheen ingrediëntenlijsten van cosmetische producten leidde tot de vaststelling dat veel duurbetaalde ‘actieve’ stoffen in zo’n verwaarloosbare concentraties zijn toegevoegd, dat een product simpelweg niets doet behalve hydrateren.

Net daardoor creëerde ik met illuri, een plek die zich niet beperkt tot huidverzorging alleen. Alle keuzes die je maakt op het gebied van je levensstijl zijn zichtbaar op je gezicht en lichaam. Je huid reageert op wat je smeert, eet, hoe je beweegt en slaapt.

natuurlijke cosmetica gezonde huid illuri

You never get a second chance
to make a first impression.

One size does not fit all.

40% van de huidkwaliteit is gebaseerd op je levensstijl.

Natuurlijke schoonheid komt vanuit jezelf, start bij de juiste mindset en ontstaat wanneer je je huid optimaal ondersteunt en verzorgt.

Veel makkelijker dan je wel zou denken! Alles wat je nodig hebt is een nieuw begrip van hoe je lichaam werkt, gewoontes die je in je dagelijks leven kan opnemen. Ga hier aan de slag met het creëren van kleine momenten van rust die je huid een grote vitale boost geven.

mijn levensvisie

Take time to do what makes your soul happy… Doen wat je graag doet, omgaan met personen die je een goed gevoel geven en waar wederzijds respect centraal staat.

Mijn doel is een leven en een bedrijf te creëren waar ik mijn talenten voluit kan inzetten, mijn passie verder kan uitbouwen en me richten op klanten die net zoals mij op zoek zijn naar een gezonde huid met pure, kwaliteitsvolle en vooral duurzame producten.

illuri natural beautystore Nuori skincare

Kleine momenten van rust, creëren de grootste impact op je huid.

clean | premium | nature-based skincare

Illuri, een collectie van traditie, verhalen en heel veel liefde voor gezonde huidverzorging en heerlijke Feel-good. Als het op kwaliteit aankomt, doe ik geen enkele toegeving en wil voor mijn klanten alleen maar het beste van het beste. Via de beautystore wil ik je aantonen dat natuur en luxe, plantaardige ingrediënten en de nieuwste wetenschap elkaar niet uitsluiten in het verkrijgen van een gezonde, energieke en mooie huid.

01.

100% efficiënte ingrediënten

02.

clean beauty

03.

natuurlijke luxe voor je huid

Onze merken

Elk merk dat de beautystore aanbiedt, wordt uitvoerig getest op het gebied van puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit.

Het omvat een mooie combinatie van internationale merken en kleine, fijne unieke niche merken, met veel liefde ontwikkeld door bijzondere beauty labels.

skincare - lifestyle - beauty - alpha-h

Op jouw maat

Mijn gepersonaliseerd advies geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op je huid haar specifieke behoefte.

Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoefte en de conditie van je huid.

Illuri, een wereld van 100% pure, huidverbeterende oplossingen waarbij persoonlijk advies mijn focus is.

Bezoek in alle rust de (online) beauty store, laat je inspireren en ontdek steeds weer spannende nieuwigheden of interessante blog artikelen. Voor jezelf, je vriend(in) of als leuk cadeautje voor je geliefde.

Xoxo
Elke