welkom bij illuri, een passie voor pure geconcentreerde cosmeticamerken

Hoe ik van pure ingrediënten mijn missie maakte.

Mijn persoonlijke zoektocht doorheen ingrediëntenlijsten van cosmetische producten leidde tot de vaststelling dat veel duurbetaalde ‘actieve’ stoffen in zo’n verwaarloosbare concentraties zijn toegevoegd, dat een product simpelweg niets doet behalve hydrateren.

Net daardoor kan ik mij niet langer vinden in de conventionele cosmeticamarkt en kies ik bewust voor pure, 100% efficiënte cosmetische- en farmaceutische skincare producten.

illuri, passie voor pure en geconcentreerde cosmetica.

You never get a second chance
to make a first impression.

Iedere huid is uniek

De juiste producten in combinatie met jouw persoonlijk huidadvies.

Voor Illuri doe ik steeds uitgebreid onderzoek naar plantaardige ingrediënten en de nieuwste laboratorium technieken, zo gebruik ik alleen de merken met een bewezen staat van dienst op het gebied van veiligheid en werkzaamheid.

mijn levensvisie

Kies een baan waarvan je houdt en je hoeft nooit nog één dag in je leven te werken

Dit zie ik als mijn persoonlijke levensvisie, doen wat je graag doet, omgaan met personen die je een positief gevoel geven en waar wederzijds respect centraal staat.

Mijn doel is een leven en een bedrijf te creëren waar ik mijn talenten voluit kan inzetten, mijn passie verder kan uitbouwen en me richten op klanten die op zoek zijn naar een gezonde mooie huid dankzij kwaliteitsvolle en duurzame producten.

over illuri, een passie voor pure geconcentreerde cosmeticamerken

Geen compromissen voor doeltreffende verzorging

Luxueuze, pure & geconcentreerde cosmetica

Via de onlinestore wil ik je aantonen dat natuur en luxe, plantaardige ingrediënten en de nieuwste wetenschap elkaar niet uitsluiten in het verkrijgen van een gezonde, energieke en mooie huid.

01.

100% efficiënte ingrediënten

02.

Puur natuurlijke
luxe

03.

Nieuwste
wetenschap

De collectie binnen Illuri omvat verzorgende, huidverbeterende cosmeticaproducten, haarverzorging, make-up, lichaamsproducten, huid- en voedingssupplementen, parfum en eco-friendly accessoires.

Onze merken

Elk merk dat de online store aanbiedt, worden uitvoerig getest op het gebied van puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit.

Het omvat een mooie combinatie van internationale cultmerken en kleine, fijne unieke niche merken, met veel liefde ontwikkeld door bijzondere beauty labels.

Mijn expertise

Mijn uitgebreide expertise rond pure- en farmaceutische cosmetica gebruik ik niet alleen voor het samenstellen van een uniek merkaanbod.

Ik help je ook graag verder in je zoektocht naar het ultieme, natuurlijke of huidverbeterende product dat perfect past bij jouw huidtype en jouw huidconditie.

Op jouw maat

Mijn gepersonaliseerd advies geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op je huid haar specifieke behoefte.

Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoefte en de conditie van je huid.

Illuri, een wereld van 100% pure, huidverbeterende oplossingen waarbij persoonlijk advies mijn focus is.

Bezoek in alle rust de (online) store, laat je inspireren en ontdek steeds weer spannende nieuwigheden of interessante blog artikelen. Voor jezelf, je vriend(in) of als leuk cadeautje voor je geliefde.

Xoxo
Elke