Conceptstore for soulful moments & all-natural skincare.

Meer en meer ben ik overtuigd dat een gezonde levenstijl meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk. Mijn doel is jou, als consument, je keuze voor 100% duurzame natuurlijke ingrediënten en allergeenvrije producten zo makkelijk mogelijk maken & hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze als collectie heb samengesteld.

20210903 140226
Screenshot 20220715 153314 Instagram
green beauty ecochic likami

Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself…

Kleine momenten van rust, creëren een grote impact op je lichaam. Met Illuri creëerde ik een nieuwe plek die zich niet beperkt tot huidverzorging alleen. Alle keuzes die je maakt op het gebied van je levensstijl zijn zichtbaar op je gezicht en lichaam. Je huid reageert op wat je eet, smeert, hoe je beweegt en zelfs hoeveel je slaapt.

01.

de fijnste geschenken

02.

slow living

03.

all-natural skincare

Take the time to do what makes your soul happy…

En dat is nu net wat ik met de start van illuri heb gevonden. Doen wat je graag doet, omgaan met personen die je een goed gevoel geven en waar wederzijds respect centraal staat. Mijn plezier haal ik dagelijks uit het creëren van “mijn bedrijf”.

Illuri is voor mij dan ook de plek waar ik mijn talenten voluit kan inzetten, mijn passie verder kan uitbouwen en me richten op klanten die net zoals mij op zoek zijn naar een gezonde huid met pure, kwaliteitsvolle en vooral duurzame producten.

Kleine momenten van rust met de grootste impact op je huid.

clean | premium | all-natural skincare

You never get a second chance
to make a first impression.

One size does not fit all.

40% van de huidkwaliteit is gebaseerd op je levensstijl.

Natuurlijke schoonheid komt vanuit jezelf, start bij de juiste mindset en ontstaat wanneer je je huid optimaal ondersteunt en verzorgt.

Veel makkelijker dan je wel zou denken! Alles wat je nodig hebt is een nieuw begrip van hoe je lichaam werkt, gewoontes die je in je dagelijks leven kan opnemen. Ga hier aan de slag met het creëren van kleine momenten van rust die je huid een grote vitale boost geven.

Onze merken

Elk merk dat de beautystore aanbiedt, wordt uitvoerig getest op het gebied van puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit.

Het omvat een mooie combinatie van internationale merken en kleine, fijne unieke niche merken, met veel liefde ontwikkeld door bijzondere beauty labels.

skincare - lifestyle - beauty - alpha-h

Op jouw maat

Mijn gepersonaliseerd advies geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op je huid haar specifieke behoefte.

Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoefte en de conditie van je huid.

Illuri, kleine momenten van rust met de grootste impact op je lichaam.

Laat je inspireren, ontdek de fijnste collectie van natuurlijke niet-toxische huidverzorging, soulful moments, duurzame accessoires en heel veel liefde voor jezelf.

Met mijn assortiment creëerde ik een plek waar de natuur, duurzame items, plantaardige ingrediënten en de nieuwste wetenschap elkaar versterken in het verkrijgen van een gezonde huid en een ontspannen energiek lichaam