geschenken en cadeauinspiratie

Een geschenk dat om hen geeft!

Onze gids boordevol inspiratie.

Holidays are coming…🎄 Waarom niet kiezen voor een heerlijke dosis selfcare? Want zeg nu zelf; in deze hectische wereld zijn ontspanning en zelfzorg toch van onschatbare waarde. Om die reden stelden we deze cadeau gids samen, zo hoef je niet te stressen over wat je je geliefden dit jaar kan schenken.

Geef dit jaar betekenis aan je geschenken.

Een geschenk dat om hen geeft. Iets waardevols, een dagelijkse herinnering om even op adem te komen, om zichzelf te verwennen en te genieten van een beetje luxe. Want net In de rush naar de leukste geschenken en hebbedingen voor vrienden en familie bedenken we ons vaak niet dat we naast de aankoop die we doen tegelijkertijd ook de tijd nemen om je keuze in cadeaus voor anderen te overwegen, in plaats van gewoon ‘iets’ te geven om te schenken.

Ontdek de favoriete Illuri Selfcare Essentials:

1. Natuurlijke minimalistische Huidverzorging

Verwen ze met een selectie huidverzorgingsproducten. Consistent zijn met de producten die je op je gezicht en lichaam aanbrengt, dit blijft de sleutel tot een gezonde, gebalanceerde huid. Al onze producten zijn makkelijk in gebruik en voor alle huidtypes geschikt en of dit nog niet genoeg is, heeft het als extra voordeel: minder producten gebruiken, minder afval produceren en geef je minder geld uit in je eindeloze zoektocht naar de juiste huidverzorgingsproducten. Vaarwel keuzestress, maar net uitkijken naar je vaste dagelijkse selfcare ritueel.

likami startersset

Een geweldige assortiment natuurlijke producten variërend van botanische wilde kruiden tot natuurlijke oliën, samengebracht in eerlijke recepten. Deze superfoods voor je huid zijn bijzonder rijk aan vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze hydrateren, beschermen en herstellen uw huid. Het maakt van Líkami de ultieme partner in de dagelijkse huidverzorgingsroutine van zowel vrouwen als mannen.

The one cream

Kies voor een heerlijke combinatie van de 8 krachtigste huid-verzorgende ingrediënten in één crème. The one van Nuori, zelfs voor de meest gevoelige huiden voorziet onze huid aan alles wat ze nodig heeft in één gemakkelijke applicatie. Enkel en alleen ontwikkeld om uitdroging, dofheid, ongelijkmatige teint, fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Vrij van synthetische toevoegingen en verrijkt met actieve stoffen waaronder vitamines, aminozuren, essentiële oliën en plantenextracten voor een aangename milde, natuurlijke geur.

Azur natuurlijke zepen en giftsets

Geïnspireerd door de prachtige Côte d’ azur. Boordevol ingrediënten die je kan uitspreken en geuren waarvan je enkel maar kan genieten. 

Alle body bars zijn 100% natuurlijk, handgemaakt op ambachtelijke wijze. unieke combinaties van etherische oliën, boordevol voedende boters. Vrij van synthetische stoffen of microplastics & niets op basis van alcohol.⁠ Unieke combinaties en voor ieder wat wils. ❤️❤️⁠

Ontdek het volledige assortiment in onze webshop 

2. Duurzaam Gemaakte Accessoires
3. Slow Living Essentials

“The inspiration you seek is already within you. Be silent and listen”, zei Rumi en ik ben daar helemaal van overtuigd. En nu? Stop met forceren, leun achterover en schrijf net zoals mij je gedachten op in deze prachtige notebooks of beweeg en ontspan je lichaam op onze prachtige yogamatten.

Monk and anna

Groet de zon terwijl yoga je ondersteunt met het perfecte begin van je dag. Een sterke & zachte trainingsmat voor je dagelijkse yoga rituelen. De mat is gemaakt van rubber en heeft een zeer zachte suède bovenkant. Combineer hem met de hakobu waterfles voor het perfecte gebruik.

De mat past perfect bij de meeste oppervlakken (tapijt, cement, hardhouten vloeren, …). Schokabsorberend kussen met hoge dichtheid voor ongeëvenaarde ondersteuning, gewrichtsbescherming en pijnvrije training.

ontdek hier alle slow living essentials

Daily reminder notitieblok is slechts een hulpmiddel om je te helpen wat ademruimte te vinden in je overvolle dag. Het is een geweldige aanvulling op een rustige ochtendroutine.

Ervaar minder overweldiging door je prioriteiten en to-do’s georganiseerd te houden en de hele dag door in te checken op je welzijn en te vertragen wanneer nodig. Het bevat ruimte voor de belangrijkste dingen om vandaag te doen en de 4 belangrijkste zaken om je lichaam optimaal te verzorgen. Er is ruimte om al je afspraken en vergaderingen op te schrijven, evenals taken noteren om te doen.

Geïnspireerd door Japan, de natuur en mode creëren Monk and Anna een minimalistische maar esthetische wereld vol producten. Zo bieden ze elke keer weer kleine collecties van prachtige goederen, ontworpen met veel zorg en afgewerkt met de allerkleinste details. 

Waar wacht je nog op? Ontdek alle geschenken in de webshop en geef dit feestseizoen geschenken die zintuigen prikkelen en selfcare toevoegen aan je dagelijkse routine. Maak de komende feestdagen Illuri’licious. Want jullie verdienen het beste, zeker tijdens de meest feestelijke tijd van het jaar!