beauty blog

Met Illuri en de juiste huidverzorging naar je nieuwe mooie veerkrachtige huid?

Niemand kent je huid beter dan jijzelf. Onze huid, het grootste orgaan van ons lichaam weerspiegelt alles wat er zich binnenin afspeelt: je fysiologie, gezondheid, gemoedstoestand en zelfs je emoties. Als reactie op deze individuele levensstijl, op stress, hormonale schommelingen en het tekort aan slaap verandert onze huidbehoefte dan ook voortdurend. De juiste huidverzorging moet daarom deze veranderingen kunnen opvangen en daarbij de onevenwichtigheden corrigeren.

Door mijn achtergrond in de verzorgende- en huidverbeterende cosmeticamarkt begrijp ik heel goed het belang in het zoeken van een huidverzorging die perfect aansluit bij je dagelijkse behoeften. Ieder product binnen onze cosmeceutische* collectie werkt daarom op alle factoren die het biologische verouderingsproces versterken en geven je huid alle nodige voedingsstoffen en antioxidanten om haar gezondheid en haar welzijn van dag tot dag te verbeteren.

Verander vanaf vandaag je huid met alleen het beste uit de natuur, kies bewust voor 100% efficiënte cosmetische- en farmaceutische producten verrijkt met geconcentreerde vitamines, peptiden en actieve stoffen die de huid onmiddellijk boosten en verfrissen op cellulair niveau.

* Cosmeceuticals vertegenwoordigen een categorie producten tussen cosmetica en farmaceutische producten in die bedoeld zijn voor de verbetering van zowel de gezondheid als de schoonheid van de huid. Ze bevatten ingrediënten die de biologische functie van de huid kunnen beïnvloeden.

Bezoek in alle rust onze website.

Neem rustig de tijd, ga er even bijzitten. Voorzie jezelf van een hapje, een drankje of waarom geen glaasje bubbels, hebben we niet iets te vieren? Ik klink alvast mee op je gezond huid en op je nieuwe skincare programma.

Wil je naast de producten, het concept en het gezicht achter Illuri leren kennen? Ga dan even naar de over ons pagina, hierin leg ik jullie alles uit waarom ik Illuri heb opgericht en welke richtlijnen ik gebruik in de keuze van mijn merken en producten.

Ga naar mijn blog: Herken je huid en haar eigenschappen & ontdek je ideale skincare routine?

Voor de meeste is het best lastig om te beginnen met een nieuwe dagelijkse routine. Welke merken en producten zijn nu echt geschikt voor jouw huid? Ook hierin help ik je graag verder.

Wat heeft je huid nu echt nodig? Misschien wel de belangrijkste vraag in je keuze naar de meest geschikte producten. Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Want goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoeftes van je huid. Is je huid eerder vet, droog of gecombineerd? Dat is soms moeilijk om te bepalen. Heb je na het lezen van mijn blog toch nog vragen of wil je liever advies op maat, boek een skinconsult en we overlopen samen wat jouw mogelijkheden zijn.

Ondek onze merken pagina.

Elk merk dat Illuri aanbiedt, wordt uitvoerig getest op het gebied van puurheid, duurzaamheid, effectiviteit en functionaliteit. Het omvat een mooie combinatie van internationale cultmerken en kleine, fijne unieke niche merken. Allemaal met veel liefde ontwikkeld door bijzondere beautylabels en gepassioneerde mensen.

Eén voor één staat ieder merk in onze store uitgebreid beschreven, De juiste verzorging bekom je alleen wanneer je jouw perfecte match hebt gevonden, dit is dan ook de reden waarom we meerdere merken hebben opgenomen in onze collectie, wat voor jouw belangrijk is in een merk is dit dan weer niet voor een andere en omgekeerd telt dit natuurlijk ook..

In 4 stappen naar een gezonde en mooie huid.

Al onze producten werken perfect individueel maar toch ligt mijn overtuiging voor het creëren van een gezonde huid in de combinatie van deze 4 stappen.

Reinigen + toner ~ reinigen en kalmeren

De belangrijkste stap is het dagdagelijks reinigen van jouw huid. Helaas wordt dit vaak onderschat.

Exfoliant ~ dode huidcellen verwijderen

Op ieder moment van de dag creëert je huid verschillende laagjes dode cellen. Het gebruik van de juiste exfoliant (scrub) maakt de weg vrij voor het indringen van actieve ingrediënten, vitaminen en plantaardige stoffen in de huid, wat betekent dat je het meeste effect uit je huidverzorging haalt.

Moisterizer of creme ~ hydrateren en voeden

Goede verzorgende en huidverbeterende moisturizers (creme) herstellen de barrièrefunctie van de huid. Actieve ingrediënten kunnen een onrustige huid kalmeren, een doffe huid weer laten stralen en de huid ook nog eens gladder en egaler maken.

Zonnecreme ~ beschermen

Het geheim tegen vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen voorkomen? Niets is beter dan een goede zonnecrème. Hoe graag we ook in de zon zijn, we willen ook te allen tijde rimpels en andere tekenen van veroudering voorkomen.

Ik wens je alvast een mooie, energieke huid en vooral veel plezier met je nieuwe huidverzorgingsprogramma, Love your skin. Xoxo Elke