Toont alle 5 resultaten

 • Micellair water 3in1

  Merk: Tinge
   13,95

  Tinge delicaat micellair water 3 in 1 beschermt de huid, respecteert de huidbalans, hydrateert en kalmeert. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige huid. Dankzij de werking van de plantaardige polysachariden wordt de epidermale lipidenbarrière gehydrateerd en hersteld. Magnesium en zink hebben een herstellende en versterkende werking, ze zijn essentieel voor de vitale functie van de…

 • Zachte Gezichts- en handreiniger

  Merk: Tinge
   13,95

  Tinge delicate gezichts- en handgel beschermt de epidermale lipidenbarrière, respecteert de huidbalans, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid. Specifiek geformuleerd voor de meest gevoelige, droge en kwetsbare huid.

 • tinge face scrub

  Tinge face scrub

  Merk: Tinge
   15,95

  De Tinge gezichtsscrub biedt een diepgaande exfoliatie en verwijdert effectief dode huidcellen, vuil en onzuiverheden, waardoor de huid glad en stralend wordt. De unieke formule bevat een mix van actieve natuurlijke ingrediënten die de huid hydrateren, verstevigen, regenereren en beschermen.

 • Tinge Acne spot correction gel 20 ml

  Merk: Tinge
   18,00

  De Tinge acne spot correction gel is een krachtige zuiverende gel die de vorming van nieuwe onzuiverheden voorkomt en hardnekkige puistjes op de acne-gevoelige huid zonder littekenvorming.

 • Dagcreme voor tieners

  Merk: Tinge
   24,95

  Deze specifieke huidverzorging is zorgvuldig ontwikkeld voor de huidcondities van de tiener en de normale, gemengde en acne-gevoelige huid. Bovendien bevat deze huidverzorging marshmallow-wortelextract, dat bekend staat om zijn kalmerende en hydraterende eigenschappen.