Een mooie huid begint met huidadvies op maat.

Geen stress, laat mij je even helpen.

Het is best lastig om te beginnen met een nieuw huid verzorgingsroutine. One size fits all, bestaat niet, welke ingrediënten, merken en producten zijn nu het meest geschikt voor je huid en haar conditie?

Wat heeft die huid nu echt nodig? Misschien wel de belangrijkste vraag. Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Want goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoefte en de conditie van je huid.

illuri mijn verhaal but first coffee
Persoonlijk huidadvies, De eerste stap naar een mooie en energieke huid

Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen huid kenmerken?
Deze online afspraak is de basis voor het bereiken van een mooie huid, je krijgt pas goede resultaten als je huidverzorging perfect aansluit bij de behoeftes van jouw huid.

  • Ontdek aan de hand van een uitgebreide vragenlijst wat je huid nodig heeft.
  • Huidverzorging is veel meer dan enkel het smeren van een product, het gaat over begrijpen hoe actieve ingrediënten, die dagelijks op de huid worden aangebracht tijdens je huid-verzorging kunnen helpen en zelfs een grote impact hebben als ze inwendig op de juiste manier worden verteerd.
  • Enkel de meest efficiënte, duurzame en pure producten komen aan bod. We gaan enkel voor die producten met een hoogste activiteit en die je huid van binnenuit ondersteunen .

Ik help je graag verder in je zoektocht naar het fijnste, natuurlijke of huidverbeterende product dat perfect past bij jouw huidtype en jouw huidconditie. Mijn gepersonaliseerd advies geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op je huid haar specifieke behoefte.

Creëer je gezonde dosis Feel-good en

verzorg je huid met duurzame en natuurlijke skincare.