Een mooie huid begint met huidadvies op maat.

Persoonlijk huidadvies voor een gezonde huid.

Het is best lastig om te beginnen met een nieuw huid verzorgingsroutine. Welke ingrediënten, merken en producten zijn nu het meest geschikt voor je huidtype en haar conditie?

Wat heeft je huid nu echt nodig? Misschien wel de belangrijkste vraag in je keuze naar de meest geschikte producten. Ken je huid en weet wat ze nodig heeft. Want goede resultaten komen pas wanneer je huidverzorging perfect aansluit bij de behoefte en de conditie van je huid.

illuri- persoonlijk huidadvies voor een gezonde huid

Persoonlijk huidadvies, De eerste stap naar een mooie en energieke huid

Samen op zoek naar jouw persoonlijke huidadvies.

Wat is er meer persoonlijk dan een advies gebaseerd op jouw eigen huid kenmerken?
Een persoonlijk beauty consultatie is de basis voor het bereiken van een mooie huid, je krijgt pas goede resultaten als je huidverzorging perfect aansluit bij de behoeftes van jouw huid.

  • Huidadvies van een skinexpert, ontdek samen met mij wat je huidtype en je huidconditie is. (inclusief het verschil tussen beide)
  • Je krijgt enkel die producten geadviseerd die optimaal bij je beauty routine passen
  • Je kan meteen aan de slag met de juiste producten en spendeert niet langer tijd of geld aan producten die niet bij je huid passen
  • Enkel de meest efficiënte, duurzame en pure producten komen aan bod. We gaan enkel voor die producten met een hoogste activiteit en deze die ook écht werken en je huid verbeteren.

Ik help je graag verder in je zoektocht naar het fijnste, natuurlijke of huidverbeterende product dat perfect past bij jouw huidtype en jouw huidconditie. Mijn gepersonaliseerd advies geeft je zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op je huid haar specifieke behoefte.

Tot binnenkort

Xoxo
Elke

Een stralende, energieke huid begint

met een persoonlijk huidadvies.