Perfect time to make your skin happy.

Stress, slapeloze nachten en invloeden van buitenaf (milieu), Onze moderne wereld eist haar tol op onze huid en lichaam. Vroegtijdige veroudering, meer roodheid, toename van pigmentontwikkeling tot chronische huidproblemen. Consumenten moeten tegenwoordig veel harder werken om schade aan hun huid te bestrijden door invloeden waar je niet of nauwelijks aan kan ontsnappen.

Nu starten met je nieuwe clean beauty routine.

Kies hieronder de producten volgens de behoefte van je huid. Hiermee maakte ik het voor jou, als consument, zo makkelijk mogelijk. Stiekem hoop ik dat je onze producten met net zoveel plezier gaat gebruiken als waarmee ik ze als collectie heb samengesteld.”

Template huidtype 2
template huidtype 1
Template huidtype 3 2
Template huidtype 4
Template huidtype 5
let me help you, step by step, day by day…

Door te investeren in veilige producten, respecteer je niet alleen onze planeet maar gebruik je deze ook om een verandering in de wereld teweeg te brengen en moedig je de grote bedrijven aan om bewuster met hun productieprocessen om te gaan. Heerlijk toch.

Heb je een vraag over onze merken, één van onze producten, een huidprobleem of blijft het lastig om te beginnen met een meer “groenere” routine. Dat kan! Maak hieronder je afspraak en ontdek samen d.m.v. een uitgebreide vragenlijst wat je huid nodig heeft.

Zet vandaag je eerste stap naar een duurzame huidverzorging.

  • Maak kennis met onze filosofie van illuri, de verschillende merken en wat duurzame huidverzorging voor jou kan betekenen.
  • Via een uitgebreide vragenlijst, leer je stap voor stap hoe je je huid het meest kan ondersteunen en wat ze op dit moment nodig heeft.
  • Ik help je graag verder in je zoektocht; De verzorging van je huid is zo veel meer dan enkel het smeren van een product, het gaat over begrijpen hoe actieve ingrediënten tijdens je huidverzorging kunnen helpen en zelfs een grote impact hebben als ze inwendig op de juiste manier worden verteerd.
  • Last but not least, ons gesprek en mijn persoonlijk advies geeft je de zekerheid rond je keuze voor de juiste cosmetica afgestemd op jouw als persoon en levensstijl.

>> Naast online kan je vanaf nu ook kiezen om je persoonlijke afspraak te maken op onze voorziene locatie in Kontich.