illuri, the pleasure of organic luxury.

Conceptstore for soulful moments.

Het plezier van me-time betekent niet zomaar even tot rust komen, mij brengt het evenwicht, de juiste energie en geeft me tools om weer in contact te komen met wie ik ben en wat m’n lichaam nodig heeft. 

Illuri staat voor kleine momenten van rust, de mooiste geschenken om te geven, duurzame ingrediënten, natuurlijke veganistische huid- en lichaamsverzorging zonder chemische additieven, authentieke lifestyle accessoires maar vooral liefde voor jezelf.

conceptstore - Illuri - natural beautystore - natuurlijke huidverzorging
20220715 153625

Soulful moments

Hierin ontdek je prachtig ontworpen, duurzame en verantwoordelijk gemaakte lifestyle producten. Zo dragen we niet alleen ons steentje bij aan een meer bewuste manier van leven maar creëren we dagelijks kleine momenten van rust, die je verplichten om met een stapje terug, met meer energie vooruit te gaan.

Onze wisselende collecties zijn handgemaakt en onze focus ligt op een ethisch verantwoord en duurzaam creatieproces. Zo krijg je niet alleen producten die er mooi uitzien, maar ook mooi zijn gemaakt. Op die manier bewegen we samen naar een betere wereld.

Huidverzorging met enkel het beste uit de natuur.

Meer en meer ben ik overtuigd dat een gezonde huid meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk. Mijn doel is voor jou, als consument, je keuze voor natuurlijke ingrediënten en 100% veilige, allergeenvrije producten zo makkelijk mogelijk te maken & hoop dat je onze producten met net zoveel plezier gebruikt als waarmee ik ze als collectie heb samengesteld.

Illuri clean premium beautystore
illuri - over ons -premium - huidverzorging
green beauty ecochic likami

Life isn’t about finding yourself. It’s about creating yourself…

Kleine momenten van rust, creëren een grote impact op je huid. Met Illuri ontstond er een nieuwe plek die zich niet beperkt tot huidverzorging alleen. Alle keuzes die je maakt op het gebied van je levensstijl zijn zichtbaar op je gezicht en lichaam. Je huid reageert op wat je eet, smeert, hoe je beweegt en zelfs hoeveel je slaapt. Stap voor stap op weg naar een gezondere huidverzorging en een stressvrije levensstijl.

Het gezicht achter illuri.

Elke, mama van Julian en Camille maar vooral een soulful & perfectionistische ondernemer. Heerlijk maar niet altijd even makkelijk…

Mijn trigger naar rust, pure ingrediënten en “Clean beauty” kwam er n.a.v. mijn ivf trajecten, de daarbij horende hoge dosis hormonen en lichamelijke vermoeidheid zorgde ervoor dat m’n huid en lichaam pijlsnel veranderde in negatieve zin. Ik verplichte mezelf om ze van binnenuit te gaan ondersteunen met de juiste antioxidanten, vitaminen, essentiële voedingsmiddelen en ze te beschermen tegen alle stress en negatieve invloeden van buitenaf. Nu ben ik meer en meer overtuigd dat een gezonde huid meer doet dan alleen de natuurlijke schoonheid van jou als persoon; het verbetert je zelfvertrouwen en je algehele geluk.

klaar voor een meer Duurzame levensstijl & huidverzorging?
Deze natural beauty’s gingen je alvast voor.

01.

Niets anders meer

Het zijn niet zomaar wat producten, je voelt ze werken, dringen meteen goed in, hydrateren en geven mijn huid een verbazingwekkende egalisatie.

Ik heb al heel wat producten getest maar ik kom toch steeds weer terug bij deze.

– Lisa –

02.

Zalig, Die 2 momenten van rust

De geur van de producten wordt nu al voor mij geassocieerd met mijn dagelijks zen momentje.

Nu ik ze gebruik, ben ik al zeker van 2 rust momenten per dag en daarvoor alleen al een grote dank je wel!

– Britt –

03.

Love the glow!!

Na mijn gesprek met Elke, gebruik ik nu een aantal weken de intensive hydrating cream van Likami.

Zo blij dat ik deze fijne crème heb! Ik raad ze heel graag aan bij iedereen die een probleemhuid heeft!

– Emily –